Werkwijze

Aanmelding /kennismakinggesprek:

Aanmelden is mogelijk via de mail, kitty@kitscoaching.nl . Telefonische aanmelding is ook mogelijk. Je kunt me bereiken op 06-15412887. Vervolgens bespreken we in een telefonisch kennismakingsgesprek (= gratis) je / jullie zorg of hulpvraag en licht ik mijn werkwijze toe. Hierop aansluitend ontvang je via de mail een vragenlijst voor jullie als ouder(s). Het zou fijn zijn als je / jullie deze zo volledig mogelijk invullen. Ook is er dan de ruimte om vervolgens een intakegesprek te plannen. Het is vrijwel altijd mogelijk om het eerste gesprek binnen twee weken te plannen, waardoor de coaching met het kind snel zou kunnen worden gestart.

Intakegesprek:

Tijdens het intakegesprek, bij voorkeur met beide ouders, bespreken we uitgebreid de reden van aanmelding van uw kind. Deze is hierbij niet aanwezig. Tijdens dit gesprek zal ik vertellen hoe ik aan het werk wil gaan met uw kind. We nemen samen de door jullie ingvulde vragenlijsten door, maken we de huidige situatie en jullie hulpvraag helder en bespreken we jullie wensen en verwachtingen tav de coaching. Voor dit gesprek trekken we ongeveer drie kwartier tot een uur uit.

Coaching:

In overleg plannen we 3 a 4 coachingssessies hierin staat uw kind centraal. De sessies zullen plaatsvinden in mijn werkruimte aan huis. Tijdens de sessie met uw kind bent u aanwezig en bent betrokken. Na deze sessies plannen we een evaluatie gesprek alleen met de ouder(s). We bespreken hoe het tot nu toe gaat met uw kind, welke behoefte er nog is en of de sessies voldoen aan uw wensen/ verwachtingen. Gemiddeld zullen 5 sessies voldoende zijn om uw kind weer met voldoende zelfvertrouwen zelfstandig verder te kunnen.

Het intakegesprek en de coaching sessies vinden plaats in mijn werkruimte aan huis op Eiland 6 in Wervershoof.